A Magyar In Vitro Diagnosztikai Társaságot (angol rövidítése HIVDA 1999-ben alapították. Tagja a MedTech Europe európai szervezetnek.. A HIVDA a magyarországi reagensgyártó és forgalmazó cégeket tömörítő szervezet, mely anyagilag is támogatja a Lab Tests Online magyar nyelvű oldal működését.

 

Az MLDT a klinikai laboratóriumi diagnosztika különböző ágazataival foglalkozó tagok önkéntes társulásán alapuló tudományos társaság. Az MLDT segíti a tagság tudományos és szakmai tevékenységét, továbbképzését, érdekvédelmét, a hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatok fejlesztését, és a laboratóriumok minőségi munkájának biztosítását. 

A Dr.Info az Egészségügyi Minisztérium kezdeményezésére 2004-ben létrejött lakossági egészségügyi információs portál, mely a lakosságnak nyújt egészségüggyel, egészséggel, betegséggel kapcsolatos információt interneten és telefonon. 

A Ringier Axel Springer Magyarország Kft. nagyközönség számára készült www.egeszsegkalauz.hu nevű weboldala az egészséges életmóddal (egészségmegőrzéssel és betegségmegelőzéssel)  valamint a betegségekkel kapcsolatban nyújt tájékoztatást.

A Professional Publishing orvosoknak, gyógyszerészeknek és egészségügyi döntéshozóknak szóló információs kétheti lapja a Medical Tribune illetve minden laikus érdeklődők számára is hozzáférhető, naponta frissülő www.medicalonline.hu honlap az orvostudomány, egészségpolitika, gazdaság, informatika, egészségügyi jog, orvosi pénzügyek, Európai Unió, a gyógyszerpiac újdonságairól és legfontosabb híreiről

 A http://liszterzekenyseg.hu/ honlap átfogó információkat nyújt lisztérzékenyeknek.

A Magyar Lupus Egyesületet az alapítók azzal a szándékkal hozták életre, hogy tagjaik számára az autoimmun betegségben szenvedők - amúgy is nehéz - életfeltételeit javítsa, hatékony érdekképviselettel gondoskodjon a legszükségesebb életkörülmények folyamatos javításáról. Mindez hatékonyan előmozdítja az e betegségben szenvedők színvonalasabb egészségügyi ellátását, egészségügyi és társadalmi rehabilitációját. 

Az Egészségügyi Média Szövetség (EMSZ) az első, az egészségügyi médiatulajdonosok összefogásával létrejött független szakmai szervezet, amely közös platformot teremt az egészségügyi szakmai média részére, a magas minőségű szolgáltatás folyamatos biztosításáért és az etikai normák betartásáért. Miben vagyunk mások, mint a többi médiatulajdonos?

A Weborvos kilenc éve működő, a betegnek, az orvosnak, az egészségügyi döntéshozónak folyamatos egészségügyi hírszolgáltatást és komplex egészségpolitikai áttekintést nyújtó portál, melyen több, a betegeknek és a gyógyítóknak egyaránt hasznos szolgáltatás (Orvos Válaszol rovat, hírlevél, lapszemle, szakfolyóiratok internetes változat) is elérhető.

A WEBBeteg.hu célja, hogy a klasszikus orvoslás értékeit közvetítve megbízható, informatív tartalmakat nyújtson a gyógyulni vágyók és az egészségüket megőrizni kívánók számára egyaránt. A portál szerkesztői hisznek abban, hogy a szakmailag hiteles cikkek, tanácsok hozzásegítik az internetezőket az egészségtudatos életmód kialakításához és orvos által előírt terápia követéséhez.

Our company, Attentum Limited Liability Company (Attentum Ltd.) was founded in 2011 as a family business. Our main activity is other human health care, our other activities include the general outpatient care and the retail of medical products. Without a receipt, with flexible timing, at a reasonable price, with a minimum waiting time or immediately available, which also applies to the test results. We will do our utmost to help our patients,