Az ESKI módszertani kutatóintézetként az ágazat egészségpolitikai stratégiájának kialakításához és a döntés-előkészítéshez kapcsolódóan egészségügyi informatika, információ-politika, egészségügyi közgazdaságtan, rendszertudományok, technológia értékelés és támogatáspolitika területeken tevékenykedik.

Az MLDT a klinikai laboratóriumi diagnosztika különböző ágazataival foglalkozó tagok önkéntes társulásán alapuló tudományos társaság. Az MLDT segíti a tagság tudományos és szakmai tevékenységét, továbbképzését, érdekvédelmét, a hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatok fejlesztését, és a laboratóriumok minőségi munkájának biztosítását. 

A Dr.Info az Egészségügyi Minisztérium kezdeményezésére 2004-ben létrejött lakossági egészségügyi információs portál, mely a lakosságnak nyújt egészségüggyel, egészséggel, betegséggel kapcsolatos információt interneten és telefonon. 

Az ESKI módszertani kutatóintézetként az ágazat egészségpolitikai stratégiájának kialakításához és a döntés-előkészítéshez kapcsolódóan egészségügyi informatika, információ-politika, egészségügyi közgazdaságtan, rendszertudományok, technológia értékelés és támogatáspolitika területeken tevékenykedik.

A CMPMedica Információs Kft. nagyközönség számára készült www.egeszsegkalauz.hu nevű weboldala az egészséges életmóddal (egészségmegőrzéssel és betegségmegelőzéssel)  valamint a betegségekkel kapcsolatban nyújt tájékoztatást.

A Professional Publishing orvosoknak, gyógyszerészeknek és egészségügyi döntéshozóknak szóló információs kétheti lapja a Medical Tribune illetve minden laikus érdeklődők számára is hozzáférhető, naponta frissülő www.medicalonline.hu honlap az orvostudomány, egészségpolitika, gazdaság, informatika, egészségügyi jog, orvosi pénzügyek, Európai Unió, a gyógyszerpiac újdonságairól és legfontosabb híreiről

A CMPMedica Információs Kft. által forgalmazott PHARMINDEX termékek az orvosok nélkülözhetetlen segítőtársai a terápiás döntéseik meghozatalában. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet és az Országos Egészségbiztosítási Pénztár adatain alapuló gyógyszer-alkalmazási információkat és az ezekhez kapcsolódó döntéstámogató adatokat mind nyomtatott mind elektronikus formában kínáljuk.

 A http://liszterzekenyseg.in/ honlap átfogó információkat nyújt lisztérzékenyeknek.

A Budai Egészségközpont 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy a magán egészségügyi piacon egyedülálló szakmai és szolgáltatási értéket hozzon létre. Ma már több mint 65.000 páciens, köztük 180 szerződött vállalat 12.000 szerződött munkavállalója veszi igénybe a XII.

A Magyar Lupus Egyesületet az alapítók azzal a szándékkal hozták életre, hogy tagjaik számára az autoimmun betegségben szenvedők - amúgy is nehéz - életfeltételeit javítsa, hatékony érdekképviselettel gondoskodjon a legszükségesebb életkörülmények folyamatos javításáról. Mindez hatékonyan előmozdítja az e betegségben szenvedők színvonalasabb egészségügyi ellátását, egészségügyi és társadalmi rehabilitációját. 

Az Egészségügyi Média Szövetség (EMSZ) az első, az egészségügyi médiatulajdonosok összefogásával létrejött független szakmai szervezet, amely közös platformot teremt az egészségügyi szakmai média részére, a magas minőségű szolgáltatás folyamatos biztosításáért és az etikai normák betartásáért. Miben vagyunk mások, mint a többi médiatulajdonos?

A Weborvos kilenc éve működő, a betegnek, az orvosnak, az egészségügyi döntéshozónak folyamatos egészségügyi hírszolgáltatást és komplex egészségpolitikai áttekintést nyújtó portál, melyen több, a betegeknek és a gyógyítóknak egyaránt hasznos szolgáltatás (Orvos Válaszol rovat, hírlevél, lapszemle, szakfolyóiratok internetes változat) is elérhető.

A WEBBeteg.hu célja, hogy a klasszikus orvoslás értékeit közvetítve megbízható, informatív tartalmakat nyújtson a gyógyulni vágyók és az egészségüket megőrizni kívánók számára egyaránt. A portál szerkesztői hisznek abban, hogy a szakmailag hiteles cikkek, tanácsok hozzásegítik az internetezőket az egészségtudatos életmód kialakításához és orvos által előírt terápia követéséhez.

Our company, Attentum Limited Liability Company (Attentum Ltd.) was founded in 2011 as a family business. Our main activity is other human health care, our other activities include the general outpatient care and the retail of medical products. Without a receipt, with flexible timing, at a reasonable price, with a minimum waiting time or immediately available, which also applies to the test results. We will do our utmost to help our patients,

Our company operates laboratories in hospitals and clinics. In addition to the financed residential care, we provide a very favorable service for private clients and occupations.

Az Erzsébet Fürdő Komplex Diagnosztikai, Terápiás és Egészségmegőrző Központ 2010-ben nyitotta meg kapuit. Napjainkban, Miskolc legátfogóbb szolgáltatását nyújtó magán-egészségügyi intézményévé vált: tevékenységünk a privát járóbeteg szakrendeléstől, a prevenciós szűrővizsgálatokon át az alternatív kiegészítő medicináig terjed.