A Magyar In Vitro Diagnosztikai Társaságot (angol rövidítése HIVDA 1999-ben alapították. Tagja a MedTech Europe európai szervezetnek.. A HIVDA a magyarországi reagensgyártó és forgalmazó cégeket tömörítő szervezet, mely anyagilag is támogatja a Lab Tests Online magyar nyelvű oldal működését.

 

Az MLDT a klinikai laboratóriumi diagnosztika különböző ágazataival foglalkozó tagok önkéntes társulásán alapuló tudományos társaság. Az MLDT segíti a tagság tudományos és szakmai tevékenységét, továbbképzését, érdekvédelmét, a hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatok fejlesztését, és a laboratóriumok minőségi munkájának biztosítását. 

A Dr.Info az Egészségügyi Minisztérium kezdeményezésére 2004-ben létrejött lakossági egészségügyi információs portál, mely a lakosságnak nyújt egészségüggyel, egészséggel, betegséggel kapcsolatos információt interneten és telefonon. 

A Ringier Axel Springer Magyarország Kft. nagyközönség számára készült www.egeszsegkalauz.hu nevű weboldala az egészséges életmóddal (egészségmegőrzéssel és betegségmegelőzéssel)  valamint a betegségekkel kapcsolatban nyújt tájékoztatást. A portál az OGYI hivatalos információin alapuló gyógyszerinformációk szolgáltatása mellett online orvosi tanácsadást, patika- és kórházkeresési lehetőséget és további releváns szakmai adatokat nyújt a laikus látogatók számára.

A Professional Publishing orvosoknak, gyógyszerészeknek és egészségügyi döntéshozóknak szóló információs kétheti lapja a Medical Tribune illetve minden laikus érdeklődők számára is hozzáférhető, naponta frissülő www.medicalonline.hu honlap az orvostudomány, egészségpolitika, gazdaság, informatika, egészségügyi jog, orvosi pénzügyek, Európai Unió, a gyógyszerpiac újdonságairól és legfontosabb híreiről tájékoztat. 

 A http://liszterzekenyseg.hu/ honlap átfogó információkat nyújt lisztérzékenyeknek. A lisztérzékenység szövődményei, társbetegségei, más élelmiszerallergiák, amik társulhatnak ehhez a betegséghez, a kivizsgálások folyamatai, emberi kapcsolatok hasonló problémákkal küzdőkkel, diéták, terméklisták, receptek, hivatalos intéznivalók, mind áttekinthetően és folyamatosan aktualizálva, frissítve megtalálhatóak a honlapunkon.

A Magyar Lupus Egyesületet az alapítók azzal a szándékkal hozták életre, hogy tagjaik számára az autoimmun betegségben szenvedők - amúgy is nehéz - életfeltételeit javítsa, hatékony érdekképviselettel gondoskodjon a legszükségesebb életkörülmények folyamatos javításáról. Mindez hatékonyan előmozdítja az e betegségben szenvedők színvonalasabb egészségügyi ellátását, egészségügyi és társadalmi rehabilitációját. 

Az Egészségügyi Média Szövetség (EMSZ) az első, az egészségügyi médiatulajdonosok összefogásával létrejött független szakmai szervezet, amely közös platformot teremt az egészségügyi szakmai média részére, a magas minőségű szolgáltatás folyamatos biztosításáért és az etikai normák betartásáért. Miben vagyunk mások, mint a többi médiatulajdonos? Abban, hogy egyedülálló minőségi feltételeknek teszünk eleget, a szigorú előírásoknak minden tagunk meg kell, hogy feleljen, és időről időre újabb ellenőrzésen kell részt venniük, hogy soha ne csökkenjen a szolgáltatások színvonala, mert ez biztosítja a médiavállalatok vállalásainak betartását, munkájuk folyamatos, minőségi ellátását, a torzításmentes információáramlás megteremtésének igényével.
Jelenleg 8 tagvállalat tartozik az Egészségügyi Média Szövetségbe, de a lehetőség rendelkezésre áll minden média ügynökség és vállalat számára, hogy csatlakozzon, amennyiben megfelel előírásainknak.
Az EMSZ célul tűzte ki egy olyan minőség ellenőrző feladat ellátását, amelynek során céljaink az egészségügyi média piac etikai normáinak betartatása, fejlesztése, ápolása, ellenőrzése, valamint az egészségügyi szektorban történő információáramlás segítése. A Szövetség fő feladatai közé tartozik a várótermi, patikai, online egészségügyi médiavállalatok minősítése, auditálása, térítésmentes ellenőrzése, valamint kórházak, szakrendelők lakossági kommunikációjához torzításmentes információs csatornák ingyenes biztosítása. Munkánkkal térítésmentesen szeretnénk segíteni a kórházi vezetők, orvosok, döntéshozókat abban, hogy meg tudják ítélni a számukra „idegen, ismeretlen” média partnert és csak megbízható EMSZ tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel kössenek együttműködési szerződéseket.
Célunk továbbá a tervezhető médiafelületek kialakítása a mérhetőség és a többi médiummal történő összehasonlíthatóság megteremtésének igényével, az önellenőrzés megteremtése, végső soron az átlátható egészségügyi média felépítése.

A Weborvos kilenc éve működő, a betegnek, az orvosnak, az egészségügyi döntéshozónak folyamatos egészségügyi hírszolgáltatást és komplex egészségpolitikai áttekintést nyújtó portál, melyen több, a betegeknek és a gyógyítóknak egyaránt hasznos szolgáltatás (Orvos Válaszol rovat, hírlevél, lapszemle, szakfolyóiratok internetes változat) is elérhető. Kutatási eredmények szerint „Az internetező egészségügyi döntéshozók által spontán említett leglátogatottabb szakmai weboldal a weborvos.hu (23%). Szinapszis Hospital-NetTrack 2009) és a Weborvost az internetező orvosok 72,4 százaléka ismeri, 28,7 százalékarendszeresen látogatja” ( Szinapszis MedNet-Track 2009)

  

A WEBBeteg.hu célja, hogy a klasszikus orvoslás értékeit közvetítve megbízható, informatív tartalmakat nyújtson a gyógyulni vágyók és az egészségüket megőrizni kívánók számára egyaránt. A portál szerkesztői hisznek abban, hogy a szakmailag hiteles cikkek, tanácsok hozzásegítik az internetezőket az egészségtudatos életmód kialakításához és orvos által előírt terápia követéséhez. A WEBBeteg gazdag tartalma és folyamatos fejlesztés, bővítése okán indulása óta minden évben díjat szerzett az Év honlapja versenyen.

Our company, Attentum Limited Liability Company (Attentum Ltd.) was founded in 2011 as a family business. Our main activity is other human health care, our other activities include the general outpatient care and the retail of medical products. Without a receipt, with flexible timing, at a reasonable price, with a minimum waiting time or immediately available, which also applies to the test results. We will do our utmost to help our patients, our specialists and our partners to protect the health of our patients and their successful healing! The basic purpose of our company is to satisfy the needs of our patients and the needs of our patients on a high quality level so that the quality of our services - our service meets the requirements of us.