A cikk utoljára módosult:
19.03.2018.

Hazai támogatók:

 

 
 

 

 

 

Egészségügyi Minisztérium(www.eum.hu)  
Az Egészségügyi Minisztérium a Magyar Köztársaság hivatalos kormányzati egészségpolitikai szervezete. A Minisztérium az Egészségügyi Stratégiai Kutatóintézet koordinálásával pályázati úton támogatta a Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaságot a magyar nyelvű Lab Tests Online adatbázis elkészítésében. 


 

ESKI

Egészségügyi Stratégiai Kutatóintézet
(ESKI,
www.eski.hu)
Az ESKI módszertani kutatóintézetként az ágazat egészségpolitikai stratégiájának kialakításához és a döntés-előkészítéshez kapcsolódóan egészségügyi informatika, információ-politika, egészségügyi közgazdaságtan, rendszertudományok, technológia értékelés és támogatáspolitika területeken tevékenykedik. Az ESKI a lakosság egészségtudatos magatartásának fejlesztése, és az egészségügyi ellátó szervezetek és betegek közötti kommunikáció és információ átadás fejlesztése érdekében pályázati szerződés keretében támogatta a Lab Tests Online adatbázis magyar nyelvű változatának elkészítését. 

 


Magyar In Vitro Diagnosztikai Társaság(HIVDA)
A Magyar In Vitro Diagnosztikai Társaságot 1999-ben alapították. Tagja a Diagnosztikumokat Gyártók Európai Társaságának (EDMA). A HIVDA a magyarországi reagensgyártó és forgalmazó cégeket tömörítő szervezet, mely cégsemlegesen, anyagilag is támogatja a Lab Tests Online magyar nyelvű adatbázis működését.

 

Abbott Laboratories (http://www.abbott.com/)
1888-as alapítású, Chicago-i székhelyű nemzetközi egészségügyi cég.
Négy fő tevékenységi területünk a gyógyszeripar, diagnosztika, egészségügyi eszközök valamint tápszerek. Közel 60 országban vagyunk jelen, 65.000 dolgozóval, több mint 22 milliárd USD éves forgalommal.
Diagnosztikai üzletágunk fő profilja a labordiagnosztika, melynek három alappillérét az immunkémiai, klinikai kémiai valamint hematológiai vizsgálatok jelentik.
Ezen területeken húsz éve szolgáljuk a magyar egészségügyet.
Magyarországi központunk: 1139 Budapest, Teve u. 1/a-c Tel: 465-2100 Fax: 465-2106