A cikk utoljára módosult:
19.03.2018.Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaság (MLDT, www.mldt.hu)
Az MLDT a klinikai laboratóriumi diagnosztika különböző ágazataival foglalkozó tagok önkéntes társulásán alapuló tudományos társaság. Az MLDT segíti a tagság tudományos és szakmai tevékenységét, továbbképzését, érdekvédelmét, a hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatok fejlesztését, és a laboratóriumok minőségi munkájának biztosítását. 

 

Dr.Info Portál

Dr.Info ( www.dr.info.hu )
A Dr.Info az Egészségügyi Minisztérium kezdeményezésére 2004-ben létrejött lakossági egészségügyi információs portál, mely a lakosságnak nyújt egészségüggyel, egészséggel, betegséggel kapcsolatos információt interneten és telefonon. 

egsészségkalauz

 www.egeszsegkalauz.hu

A CMPMedica Információs Kft. nagyközönség számára készült www.egeszsegkalauz.hu nevű weboldala az egészséges életmóddal (egészségmegőrzéssel és betegségmegelőzéssel)  valamint a betegségekkel kapcsolatban nyújt tájékoztatást. A portál az OGYI hivatalos információin alapuló gyógyszerinformációk szolgáltatása mellett online orvosi tanácsadást, patika- és kórházkeresési lehetőséget és további releváns szakmai adatokat nyújt a laikus látogatók számára.

medicalonline

Medical Online (www.medicalonline.hu)
A Professional Publishing orvosoknak, gyógyszerészeknek és egészségügyi döntéshozóknak szóló információs kétheti lapja a Medical Tribune illetve minden laikus érdeklődők számára is hozzáférhető, naponta frissülő www.medicalonline.hu honlap az orvostudomány, egészségpolitika, gazdaság, informatika, egészségügyi jog, orvosi pénzügyek, Európai Unió, a gyógyszerpiac újdonságairól és legfontosabb híreiről tájékoztat. 

OEK

Országos Epidemiológiai Központ (http://www.oek.hu/oek.web)

pharmindex

www.pharmindex.hu

A CMPMedica Információs Kft. által forgalmazott PHARMINDEX termékek az orvosok nélkülözhetetlen segítőtársai a terápiás döntéseik meghozatalában. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet és az Országos Egészségbiztosítási Pénztár adatain alapuló gyógyszer-alkalmazási információkat és az ezekhez kapcsolódó döntéstámogató adatokat mind nyomtatott mind elektronikus formában kínáljuk. Az egyes PHARMINDEX termékek leírásai mellett a gyógyszeradatokkal kapcsolatos hasznos információkat valamint online gyógyszer-adatbázist tartalmaz a www.pharmindex.hu weboldal.

 

 A http://liszterzekenyseg.in/ honlap átfogó információkat nyújt lisztérzékenyeknek. A lisztérzékenység szövődményei, társbetegségei, más élelmiszerallergiák, amik társulhatnak ehhez a betegséghez, a kivizsgálások folyamatai, emberi kapcsolatok hasonló problémákkal küzdőkkel, diéták, terméklisták, receptek, hivatalos intéznivalók, mind áttekinthetően és folyamatosan aktualizálva, frissítve megtalálhatóak a honlapunkon.

 

BHC
http://www.bhc.hu/  
A Budai Egészségközpont 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy a magán egészségügyi piacon egyedülálló szakmai és szolgáltatási értéket hozzon létre. Ma már több mint 65.000 páciens, köztük 180 szerződött vállalat 12.000 szerződött munkavállalója veszi igénybe a XII. kerület zöldövezetében, diszkrét és elegáns környezetben a munkatársaink által nyújtott egészségügyi szolgáltatásainkat.
Intézményünkben több mint 100 orvost kereshetnek fel mintegy 40 szakterületen.
Szakrendelőnk megbízható egészségügyi hátteret és exkluzív szolgáltatásokat kínál minden magán és vállalati partnerének és azok munkatársainak, hogy segítsen a személyes egészség megőrzésében és az egészséges munkahelyi környezet kialakításában.
Büszkék vagyunk arra, hogy a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Budai Egészségközpont mára Budapest egyik vezető magán egészségügyi intézményévé vált.
 
lupusz
 
Magyar Lupus Egyesület (www.lupusz.hu

A Magyar Lupus Egyesületet az alapítók azzal a szándékkal hozták életre, hogy tagjaik számára az autoimmun betegségben szenvedők - amúgy is nehéz - életfeltételeit javítsa, hatékony érdekképviselettel gondoskodjon a legszükségesebb életkörülmények folyamatos javításáról. Mindez hatékonyan előmozdítja az e betegségben szenvedők színvonalasabb egészségügyi ellátását, egészségügyi és társadalmi rehabilitációját. 

 

EMSZ

 

 Egészségügyi Média Szövetség (EMSZ) (www.emsz.eu)

Az Egészségügyi Média Szövetség (EMSZ) az első, az egészségügyi médiatulajdonosok összefogásával létrejött független szakmai szervezet, amely közös platformot teremt az egészségügyi szakmai média részére, a magas minőségű szolgáltatás folyamatos biztosításáért és az etikai normák betartásáért. Miben vagyunk mások, mint a többi médiatulajdonos? Abban, hogy egyedülálló minőségi feltételeknek teszünk eleget, a szigorú előírásoknak minden tagunk meg kell, hogy feleljen, és időről időre újabb ellenőrzésen kell részt venniük, hogy soha ne csökkenjen a szolgáltatások színvonala, mert ez biztosítja a médiavállalatok vállalásainak betartását, munkájuk folyamatos, minőségi ellátását, a torzításmentes információáramlás megteremtésének igényével.
Jelenleg 8 tagvállalat tartozik az Egészségügyi Média Szövetségbe, de a lehetőség rendelkezésre áll minden média ügynökség és vállalat számára, hogy csatlakozzon, amennyiben megfelel előírásainknak.
Az EMSZ célul tűzte ki egy olyan minőség ellenőrző feladat ellátását, amelynek során céljaink az egészségügyi média piac etikai normáinak betartatása, fejlesztése, ápolása, ellenőrzése, valamint az egészségügyi szektorban történő információáramlás segítése. A Szövetség fő feladatai közé tartozik a várótermi, patikai, online egészségügyi médiavállalatok minősítése, auditálása, térítésmentes ellenőrzése, valamint kórházak, szakrendelők lakossági kommunikációjához torzításmentes információs csatornák ingyenes biztosítása. Munkánkkal térítésmentesen szeretnénk segíteni a kórházi vezetők, orvosok, döntéshozókat abban, hogy meg tudják ítélni a számukra „idegen, ismeretlen” média partnert és csak megbízható EMSZ tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel kössenek együttműködési szerződéseket.
Célunk továbbá a tervezhető médiafelületek kialakítása a mérhetőség és a többi médiummal történő összehasonlíthatóság megteremtésének igényével, az önellenőrzés megteremtése, végső soron az átlátható egészségügyi média felépítése.

 

weborvos 
 
Weborvos (www.weborvos.hu)

A Weborvos kilenc éve működő, a betegnek, az orvosnak, az egészségügyi döntéshozónak folyamatos egészségügyi hírszolgáltatást és komplex egészségpolitikai áttekintést nyújtó portál, melyen több, a betegeknek és a gyógyítóknak egyaránt hasznos szolgáltatás (Orvos Válaszol rovat, hírlevél, lapszemle, szakfolyóiratok internetes változat) is elérhető. Kutatási eredmények szerint „Az internetező egészségügyi döntéshozók által spontán említett leglátogatottabb szakmai weboldal a weborvos.hu (23%). Szinapszis Hospital-NetTrack 2009) és a Weborvost az internetező orvosok 72,4 százaléka ismeri, 28,7 százalékarendszeresen látogatja” ( Szinapszis MedNet-Track 2009)

  

Egészségügyi portál, egészségmegörzés, tudatos táplálkozás, természetes életmód témákkal, naponta frissülő oldalakkal, keresztallergia vizsgálattal, gyógyszertár árak összehasonlítással, egészségügyi keresőkkel, egészségügyi kalkulátorokkal.

 

Gellertlabor total
 
Egészségügyi magán laborunk üzletpolitikája a folyamatosan bővülő minőségi szolgáltatásokon túl, ügyfeleink kényelmére, gyors ellátására és érthető tájékoztatására épül.

 Vizsgálatainkkal és kategorizált szűrőcsomagjainkkal általános képet kap egészségi állapotáról, ezáltal az esetleges betegségek kezdeti szakaszukban ismerhetőek fel. Célunk hogy felhívjuk a figyelmet a rendszeres szűrővizsgálat jelentőségére, mellyel idejében fedezhetőek fel a panasz-, és tünetmentes betegségek.

 

webbeteg logo cmyk
A WEBBeteg.hu célja, hogy a klasszikus orvoslás értékeit közvetítve megbízható, informatív tartalmakat nyújtson a gyógyulni vágyók és az egészségüket megőrizni kívánók számára egyaránt. A portál szerkesztői hisznek abban, hogy a szakmailag hiteles cikkek, tanácsok hozzásegítik az internetezőket az egészségtudatos életmód kialakításához és orvos által előírt terápia követéséhez. A WEBBeteg gazdag tartalma és folyamatos fejlesztés, bővítése okán indulása óta minden évben díjat szerzett az Év honlapja versenyen.
 
Attentum
 Attentum Kft.          www.attentum.hu
Cégünket, az Attentum Korlátolt Felelősségű Társaságot (Attentum Kft.) 2011-ben alapítottuk családi vállalkozásként.
Fő tevékenységünk egyéb humán-egészségügyi ellátás, egyéb tevékenységeink között szerepel az általános járóbeteg-ellátás, valamint gyógyászati termék kiskereskedelme.
Beutaló nélkül, rugalmas időbeosztással, kedvező áron, minimális várakozási idővel, akár azonnal rendelkezésre állunk, mely a vizsgálati eredmények közlésére is vonatkozik.
Maximálisan megteszünk mindent, hogy eszközeinkkel, szakembereinkkel, partnereinkkel segítsük minden kedves páciensünk egészségének megóvását, valamint sikeres gyógyulását!
Társaságunk alapvető célja, hogy a hozzánk forduló betegek, ellátásra jelentkezők igényeit folyamatosan magas színvonalon elégítsük ki úgy, hogy tevékenységünk – szolgáltatásunk minősége megfeleljen a velünk szemben támasztott követelményeknek.
 
CentrumLab Logo szines szlogenes WEB
 
 
Cégünk kórházi és rendelőintézeti laboratóriumokat működtet. Az OEP finanszírozott lakossági ellátás mellett kiemelten kedvező térítésű szolgáltatást nyújtunk magánrendelők, foglalkozás eü. orvosok, munkáltatók és a lakosság részére.
 
 

www.erzsebetfurdo.hu

Az Erzsébet Füdő Komplex Diagnosztikai, Terápiás és Egészségmegőrző Központ 2010-ben nyitotta meg kapuit. Napjainkban, Miskolc legátfogóbb szolgáltatását nyújtó magán-egészségügyi intézményévé vált: tevékenységünk a privát járóbeteg szakrendeléstől, a prevenciós szűrővizsgálatokon át az alternatív kiegészítő medicináig terjed. Jelenleg több mint 140 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Központunk elsősorban konvencionális medicinával foglalkozik, melyben a legmodernebb és legkorszerűbb orvostechnikai eszközöket, valamint a hagyományokon alapuló különféle természetgyógyászati módszereket ötvözve dolgozunk.

Intézményünk kész arra, hogy fogadja Önt legyen akár gyermek, felnőtt vagy időskorú, biztosítással nem rendelkező, esetleg külföldi állampolgár.